domovjedálny lístokgalériarozvozguestbookkontakt
ponuka
[ zoznam alergénov ]
PIZZA PIZZA NA ŽELANIE PREDJEDLÁ POLIEVKY NIEČO PRE NAJMENŠÍCH JEDLÁ Z RÝB HYDINOVÉ MÄSO BRAVČOVÉ MÄSO BEZMÄSITÉ JEDLÁ HOVÄDZIE MÄSO - STEAKY ŠPECIALITA ŠÉFKUCHÁRA CESTOVINY RISOTTO DEZERTY PRÍLOHY K JEDLÁM ZELENINOVÉ ŠALÁTY [ zoznam alergénov ]
  1. Obilniny obsahujúce lepok
    (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich okrem:
    • pšeničných glukózových sirupov vrátane dextrózy;
    • pšeničných maltodextrín;
    • jačmenného glukózového sirupu;
    • obilnín používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich okrem:
    • rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karotenoidových prípravkov;
    • rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich okrem:
    • úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    • prírodných zmesných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa-tokoferolu, prírodného D-alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    • fytosterolov a esterov fytosterolov získaných z rastlinných olejov sójového pôvodu;
    • fytostanolesteru získaného zo sterolov rastlinného oleja sójového pôvodu.
  7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy) okrem:
    • srvátky používanej na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje;
    • laktitolu.
  8. Orechy
    t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), peknanové orechy [Carya illinoiesis (Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem:
    • orechov používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové semená a výrobky z nich
  12. Kysličník siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/liter vyjadrené ako SO2
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich
Prajeme Vám dobrú chuť!
© 2008 - 2022 • Pizzeria Della Piazza